Pages

Sunday, May 23, 2010

Patras Power Team

Το παρεάκι της Πάτρας είναι σε πολύ καλή κατάσταση!!!!!!!!!!!!
Την Κυριακή 16/5 ο Άρης επαναλαμβάνει τη διαδρομή "Cylon Detector" 8c, που είναι το extension της Battlestar Galactica.Το extension αυτό ξεκινάει από το ρελε της "Θείας Δίκης" ή αλλιώς "Θεία Καταδίκη". Ένα extension που υπάρχει πολλά χρόνια και στο οποίο δεν είχαν βρεθεί οι κινήσεις του. Επίσης την ίδια μέρα η Κατερίνα  επαναλαμβάνει το "Tarzan" 7c. Μια εντυπωσιακή επανάληψη. Η διαδρομή ξεκινάει μ' ένα δύσκολο -μακρινό- πέρασμα, το Κομμάτι προσπαθώντας να το περάσει χρειάστηκε 4 προσπάθειες η μία μετά την άλλη (ανέβαινε κατέβαινε),τελικά αφού το πέρασε στην τέταρτη προσπάθεια, τα έδωσε όλα για να φτάσει στο ρελε και να σημειώσει άλλη μια σπουδαία προσωπική επανάληψη.


Η Κατερίνα στο πρώτο crux.

Το ξεκίνημα της "Cylon Detector", βγαίνοντας από την στέγη.


Παρέα από τον Βορρά......

Τις τελευταίες δύο βδομάδες έχουμε μια όμορφη παρέα στα βράχια από το Βορρά. Ο Αποστόλης Τσομακίδης βρίσκετε μαζί μας σ' όλες τις εξορμήσεις μας στα βράχια και είναι αναπόφευκτο να έρθουν από μεριάς του, καλές επαναλήψεις. Στο Χατζούρι επαναλαμβάνει το "Σκυλοπνίχτη" 7b+ και τον "Tarzan" 7c (one day project)

1 comment:

  1. Μπράβο στην ομαδαρά!!!!!

    Εντυπωσιάστηκα αλλά όχι τόσο από τις επαναλήψεις ... ;) μιας κι είναι σύνηθες φαινόμενο στην Πάτρα....αλλά από την ορθογραφία χοοχοχο!

    Καλές επαναλήψεις!!!

    ReplyDelete